vectra exim logo small

Decaangeli Trade și Vectra Exim

 • Utilaje pentru municipalități

  AUSA oferă, prin programele URBAN și MULTISERVICE utilaje versatile, perfect adaptate comunităților, de la marile orașe până la satele de munte.

 • Industria alimentara și textilă

  Echipamete de ridicat si stivuit fără emisii de noxe construite din materiale acceptate în industriile alimentară și textilă

 • Utilaje pentru depozite (Warehousing)

  O gama larga de echipamete de ridicat și stivuit pentru depozite exterioare și interioare, în fabrici, porturi, gări

 • Echipamente de handling aeroportuar (AHM)

  Utilaje pentru manipularea materialelor și a bagajelor în aeroporturilor, utilaje de deszapezire și curățenie în spațiile adiacente pistelor. Echipamente de tractare

 • Agricultură și exploatări forestiere

  Echipamente de stivuit și manipulat AUSA - Spania configurate special pentru ferme zootehnice, depozite de legume-fructe, pomicultură, viticultură și exploatări forestiere

 • Utilaje folosite în domenii speciale: MILITAR - SITUATII DE URGENȚĂ

  Echipamente de transport și terasiere configurate special pentru aplicații militare, de salvare și de luptă cu calamnitățile naturale

 • Constructii

  5 linii de produse manipulare a materialelor de înaltă performanță produse de AUSA - Spania. Buldoexcavatoare și alte utilaje terasiere

 • Am vandut primul Buldozer! 

  05-02-2015 ! Dupa 9 luni de munca asiduă, împreuna cu colegii noștri de la Bilfinger Baugesellschaft M.b.h. Wien Sucursala Voluntari, am reusit să livrăm Consiliului Județean Suceava primul Buldozer din activitatea S.C. Vectra Exim pentru dotarea Depozitului Ecologic de Deșeuri de la Pojorâta.

Utilaje si echipamente industriale AUSA

De ce AUSA?

Noua conjunctură economică reclamă investiții care aduc soluții eficiente. Gama echipament AUSA a fost proiectată pentru a aduce afacerii dumneavoastră tehnologie de vârf și fiabilitate maximă. În acest fel, chiar și în cele mai dificile medii, echipamente AUSA au cel mai mic cost de operare, productivitate maximă și confort și satisfacție pentru operatori.

 

Echipamente de încredere

Utilajele AUSA sunt considerate leaderi de piață, prin înglobarea componentelor de înaltă tehnologie realizate de furnizori renumiți, în scopul de a asigura cel mai mic cost de mentenanță, cea mai înaltă fiabilitate și o durată de funcționare îndelungată.

 

O productivitate mai mare

Proiectarea utilajelor AUSA se concentrează pe utilitatea lor finală și pe durata de utilizare. AUSA este preocupată în permanență de furnizarea celor mai eficiente soluții pentru clienții noștri, cu prioritate spre ușurința în exploatare și reducerea costurilor de funcționare.

 

Mai multă siguranță și ergonomie

AUSA realizează modele cu tehnologie avansată, care generează siguranță sporită la locul de muncă și permit operarea confortabilă și fără stres.

 

Mai ușor de utilizat

Vizibilitate, confort, echipamente de integrate, tracțiunea și mișcările line sunt cheia pentru echipa AUSA în ușurarea muncii.

SECTOARE DE ACTIVITATE

Construcții

AUSA este un lider mondial în proiectarea de echipamente pentru construcții. Acest fapt se bazează în cei peste 50 de ani de experiență, cu o prezență internațională constantă pe toate continentele globului și 5 linii de produse manipulare a materialelor de înaltă performanță.

 

Agricultura si creșterea animalelor

Gama AUSA de utilaje echipate pentru agricultură este specializata în manipularea materialelor, transport, întreținere și sarcinile de curățare în exploatațiile agricole și toate tipurile de aplicații din agricultură și silvicultură.

 

Municipalități

Investiția mai inteligentă în echipamente de curățare și întreținere pentru fabrici parcuri industriale de mari dimensiuni sau aplicații municipale. Produsele AUSA au fost concepute pentru a fi cele mai moderne echipamente, ecologice și simplu de utilizat. Filozofia noastră în recomandarea utilajelor municipale AUSA constă în alegerea corectă a utilajului și minimizarea investițiilor și a costurilor de utilizare. Vectra Exim consideră că este mult mai bine ca într-un mediu urban este mult mai bine să se acționeze concomitent cu mai multe mașini de dimensiuni, mai ieftine, reduse decât cu câteva utilaje de mari dimensiuni, extrem de scumpe, cu acces dificil și consum mare. AUSA oferă, prin programele URBAN și MULTISERVICE utilaje versatile, perfect adaptate comunităților, de la marile orașe până la satele de munte.

 

Industrie

AUSA oferă 5 linii distincte de produse de înaltă performanță, adaptate perfect fiecărui domeniu de activitate. Pentru aplicațiile din industrie gama AUSA se concentrează pe aplicații de manevrare a materialelor, de întreținere și curățare.

 

Gama de utilaje AUSA cuprinde următoarele categorii

           
Stivuitoare de teren

Încărcătoare telescopice

TAURULIFT

Dumpere Autobetoniere

Utilaje de curățenie

URBAN

Multifuncționale

MULTISERVICE

 

Articole prezente in categoria AUSA

© 2013 - 2021 VECTRA EXIM SRL - All rights reserved.