vectra exim logo small

Decaangeli Trade și Vectra Exim

 • Utilaje pentru municipalități

  AUSA oferă, prin programele URBAN și MULTISERVICE utilaje versatile, perfect adaptate comunităților, de la marile orașe până la satele de munte.

 • Industria alimentara și textilă

  Echipamete de ridicat si stivuit fără emisii de noxe construite din materiale acceptate în industriile alimentară și textilă

 • Utilaje pentru depozite (Warehousing)

  O gama larga de echipamete de ridicat și stivuit pentru depozite exterioare și interioare, în fabrici, porturi, gări

 • Echipamente de handling aeroportuar (AHM)

  Utilaje pentru manipularea materialelor și a bagajelor în aeroporturilor, utilaje de deszapezire și curățenie în spațiile adiacente pistelor. Echipamente de tractare

 • Agricultură și exploatări forestiere

  Echipamente de stivuit și manipulat AUSA - Spania configurate special pentru ferme zootehnice, depozite de legume-fructe, pomicultură, viticultură și exploatări forestiere

 • Utilaje folosite în domenii speciale: MILITAR - SITUATII DE URGENȚĂ

  Echipamente de transport și terasiere configurate special pentru aplicații militare, de salvare și de luptă cu calamnitățile naturale

 • Constructii

  5 linii de produse manipulare a materialelor de înaltă performanță produse de AUSA - Spania. Buldoexcavatoare și alte utilaje terasiere

 • Am vandut primul Buldozer! 

  05-02-2015 ! Dupa 9 luni de munca asiduă, împreuna cu colegii noștri de la Bilfinger Baugesellschaft M.b.h. Wien Sucursala Voluntari, am reusit să livrăm Consiliului Județean Suceava primul Buldozer din activitatea S.C. Vectra Exim pentru dotarea Depozitului Ecologic de Deșeuri de la Pojorâta.

Utilaje AUSA - Spania pentru primării adaptabile activităților municipale 365 de zile pe an

Linia MULTITASK de la AUSA 

AUSA deține o gamă completă și diferențiată de vehicule de mentenanta si suport pentru utilizarea în toate mediile, rurale și urbane. Vehiculele sunt concepute pentru a se potrivi oricăror nevoi de munci edilitare sau administrative, prin echiparea acestora în toate anotimpurile. Multitudinea de soluții specifice oferite de AUSA municipalităților  dar și operatorilor din alte sectoare, concepute pentru a satisface cele mai variate cerințe pentru întreținerea drumurilor, grădinărit și pomicultură, de colectare a deșeurilor, întreținerea parcurilor, a canalelor de aducțiune de pe marginea drumurilo, repararea străzilor, lucrări cu nacela la înălțime, transportul materialelor și a echipamentelor, și multe altele.

AUSA oferă vehicule utilitare ușoare, tot teren și agile (M 50 D), dar și vehicule compacte capacitate cu capacitate încărcare ridicată pentru aplicații solicitante (M150-M250). În plus, gama de vehicule utilitare multifuncționale de la AUSA include două versiuni de transportoare de de accesorii de mare complexitate (M 200/350 H). Vehiculele pot fi echipate cu ajutorul sistemului unic multifuncțional Link ®, cu o gamă largă de accesorii pentru lucrări întreținere, interschimbabile, utilizabile 360 zile pe an.

 

4 avataje ale gamei MULTITASK de la AUSA 

 • Un model pentru fiecare

   

  Vehicule de teren ușoare și agile pentru mobilitate maximă, compacte și durabile pentru aplicații grele în agricultură și construcții, multifuncționale pentru întreținerea complexă în sectorul serviciilor și pentru municipalități.

   

 • Performanțe de neegalat

   

  Vehicule „Off-road” apte să depășească orice dificultate, compacte dar cu mare capacitate de transport,  robuste, echipate cu un sistem hidraulic multifuncțional de mare capacitate și adaptabilitate la diverse scule.

   

 
 • Multitudine de accesorizari interschimbabile prin sistemul Link ®

   

  Conceptul Link ® system brevet exclusiv AUSA, asigură o utilitate excepțională acelor operatori municipali care caută versatilitate maximă cu costuri minime de achiziție și exploatare în lucrărole edilitare.

   

 • Funcționalitate maximă

   

  Design avansat care permite lucrul cu eficiență maximă în fiecare tip de muncă efectuată de municipalități atât în marile orașe cât și în sate sau comune, păduri, exploatări agricole sau industriale.

Gama MULTITASK de la AUSA contine în prezent două concepte

 • Autoutilitare multifuncționale
 • Utilaje tot-teren pentru transport și oprațiuni de salvare 

Autoutilitare multifuncționale

M 200 H

M 200 H

M 200 H este un vehicul autoutilitar-suport ce inglobează tehnologii avansate, cu dimensiuni foarte compacte și manevrabilitate superioară. Transmisia hidrostatică este proiectată pentru remarcabile capacități off-road pe orice tip teren.

M 350 H  M 350 H

M 350 H este un vehicul autoutilitar-suport ce inglobează tehnologii avansate, cu o capacitate de 3500 kg, dimensiuni compacte. Transmisia 4WD hidrostatică, oferă utilajului o manevrabilitate superioară. Transmisie hidrostatice este proiectat pentru capabilități deosebite pe teren accidentat si aderenta pe orice tip de teren.

 

 

Utilaje tot-teren pentru transport și oprațiuni de salvare

M 250 M / MC

M 250 M / MC

Vehicul de teren dificil cu multiple posibilități de echipare pentru diverse munci, cu o capacitate de încărcare mare (2.500 kg). Compact și robust, AUSA M250M  este perfect pentru lucrările edilitare ale municipalităților din zonele de munte și accesul în locuri înguste.

© 2013 - 2024 VECTRA EXIM SRL - All rights reserved.